Skip to content

Ευρύχωρο, με όμορφη σχεδίαση και εξαιρετικές δυνατότητες, συμπαγές, αποδοτικό ως προς την οικονομία καυσίμου και προσιτό: το νέο CR-V
1.6 i-DTEC diesel αποτελεί πρόκληση στην κατηγορία των SUV.

Στη δεκαετία του 1990, όταν τα SUV ήταν μια νέα έννοια, οι άνθρωποι ήθελαν κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο με σπορ εμφάνιση, το οποίο θα μπορούσε να κινηθεί σε διαδρομές εντός και εκτός δρόμου.

Ήθελαν να μπορούν να το χρησιμοποιούν καθημερινά, είτε στη διαδρομή για το σχολείο είτε για μεγάλες αποστάσεις. Έτσι γεννήθηκε το CR-V.

Από τότε, το έχουμε βελτιώσει μέσα από κάθε νέα γενιά του, για να φτάσουμε στον εκπληκτικό σχεδιασμό του νέου CR-V 1.6 i-DTEC diesel, με την εξαιρετική οικονομία καυσίμου και τις κοσυφαίες στην κατηγορία του εκπομπές ρύπων.

περισσοτερα

1η ΓΕΝΙΑ 1997 - 2001

Το CR-V, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Tokyo Motor Show το 1995, αποτελεί ένα από τα πρώτα σύγχρονα «soft roader» SUV στον κόσμο, σχεδιασμένο κυρίως για το δρόμο αλλά με στυλ SUV.

Οι πελάτες μας ήταν ευχαριστημένοι με το συνδυασμό της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, τη μετάδοση κίνησης σε όλους τους τροχούς, το ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικό, την αξιοπιστία της Honda και τον εξοπλισμό υψηλού επιπέδου.

Το 1997, το CR-V ήταν το βενζινοκίνητο SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

περισσοτερα

2η ΓΕΝΙΑ 2001 - 2006

Ενισχύοντας τα δυνατά σημεία του πρώτου CR-V, προσθέσαμε πιο τολμηρή σχεδίαση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, ενώ το νέο CR-V δέχτηκε επαίνους για τους εσωτερικούς του χώρους. Επίσης, θέσαμε νέα σημεία αναφοράς για την κατηγορία:

  • Βελτίωση του εσωτερικού χώρου με κορυφαία επίπεδα χωρητικότητας στην κατηγορία του.
  • Για πρώτη φορά, προσφέραμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε βενζινοκινητήρα και πετρελαιοκινητήρα.
  • Δημιουργήσαμε το δικό μας πρόγραμμα δοκιμών σύγκρουσης "όχημα με όχημα", για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ασφάλεια.
περισσοτερα

3Η ΓΕΝΙΑ 2006 - 2011

Η κατηγορία των SUV ήταν πλέον πολυπληθής, αλλά η εμπειρία μας μάς βοήθησε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε:

Οι πελάτες απαιτούσαν πλέον ένα συμπαγές SUV κορυφαίας ποιότητας και έτσι η 3η γενιά χαρακτηρίστηκε από ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά και οδηγική άνεση, και ένα πιο πολυτελές εσωτερικό. Συνεχίσαμε να ενσωματώνουμε τα υφιστάμενα σχεδιαστικά στοιχεία των SUV, διατηρώντας αυτήν τη δημοφιλή δυναμική, σπορ εμφάνιση. Ταυτόχρονα, εξασφαλίσαμε ότι το CR-V θα εξακολουθούσε να είναι σχετικά συμπαγές και έτσι, παρέμεινε ένα από τα πιο ευέλικτα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Επίσης, εισαγάγαμε τεχνολογία αιχμής, η οποία περιλαμβάνει δύο συστήματα μοναδικά στην κατηγορία: το ACC (Adaptive Cruise Control), προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας πλοήγησης, που χρησιμοποιεί ραντάρ και βοηθά στη διατήρηση μιας καθορισμένης απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, και το CMBS (Collision Mitigation Braking System), το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό και φρενάρει, αν το CR-V πλησιάσει πολύ κοντά στο προπορευόμενο όχημα.

περισσοτερα

4Η ΓΕΝΙΑ 2011 - 2013

(2012 στην Ευρώπη)

Το νέο CR-V είναι το αποτέλεσμα 17 ετών εμπειρίας στην κατασκευή οχημάτων SUV παγκοσμίου κλάσης.

Το CR-V έχει καταξιωθεί από πελάτες σε περισσότερες από 160 χώρες. Έχουν πουληθεί 5 εκατομμύρια CR-V σε όλο τον κόσμο. Και τώρα, το 2013, εισάγεται στην αγορά το νέο CR-V 1.6 i-DTEC diesel, που έρχεται να προστεθεί στη γκάμα αυτού του δημοφιλούς μοντέλου.

Τι ακολουθεί;
Συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε το CR-V στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της νέας diesel έκδοσης, ακριβώς όπως κάναμε πάντα. Και θα συνεχίσουμε να προωθούμε την κατηγορία των SUV βελτιώνοντας, τελειοποιώντας και αναπτύσσοντας κάθε νέα γενιά, με στόχο τη δημιουργία οχημάτων που όλοι θέλουν να έχουν και να οδηγούν.

περισσοτερα
Back to top